perspectiva locuinta colectiva minimalista

loerrach housing

Locuinta colectiva in Loerrach, Germania. Proiectul este conceput avand in vedere folosirea materialelor sustenabile precum lemnul. Cladirea propusa se foloseste de tehnologiile ce isi propun folosirea resurselor naturale regenerabile. Eficienta termica, orientarea buna catre punctele cardinale si functionalitatea au fost principalele obiective ale proiectului.

 g3plansa plan si sectiune_001

g1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.